Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

CIRQUE DU SOLEIL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

http://youtu.be/fllDB3FK7pI
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ALEGRIA
(σκηνοθεσία Franco Dragone)

Μια συναρπαστική, μοναδική εμπειρία,
που θα αιχμαλωτίσει τους θεατές κάθε ηλικίας


Το Cirque du Soleil  "Τσίρκο του Ήλιου" δεν είναι απλά μια απέραντη θάλασσα χαράς και γέλιου, ένας νέος καλλιτεχνικός ορίζοντας, ένα εκπληκτικό υπερθέαμα απαράμιλλης ομορφιάς και χάρης· πως η Alegría -μια ισπανική λέξη, που σημαίνει αγαλλίαση, χαρά και ψυχική ευφορία- δεν συνδυάζει μόνο με άψογο τρόπο το μπαρόκ ύφος με την πρωτοπορία και τις πανάρχαιες τέχνες, τη συγχρονισμένη χορογραφία και τους θεαματικούς εναέριους ελιγμούς με τις καλαίσθητες αιθέριες ερμηνείες και το χιούμορ· πως η Alegría δεν είναι απλά ένα λειτουργικό, ζωντανό έργο τέχνης, μια ασύλληπτη, καθηλωτική, συναρπαστική έστω, παράσταση:
Η Alegría, πάνω απ’ όλα, είναι μια εξαιρετικά σπάνια, μια μοναδική βιωματική εμπειρία, που χαράζεται ανεξίτηλα στη μνήμη των τυχερών θεατών κάθε ηλικίας, αιχμαλωτίζοντας την καρδιά και το μυαλό, το θυμικό και τη λογική – και κυρίως, την αισθητική τους για πάντα!


Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ
Ο.Α.Κ.Α.
3 - 13 Σεπτεμβρίου 2012
Διάρκεια παράστασης:
2 ½ ώρες με το διάλλειμα

Τιμές και και πώλησης εισητηρίων:

Τα εισιτήρια της παράστασης διατίθενται σε ολα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και σε επιλεγμένα καταστήματα ΕΛΤΑ.

Βοήθεια για τις κρατήσεις +30 210 7258 510 ή http://www.cirquedusoleil.com/el/shows/alegria/tickets/athens.aspx

ΠΛΑΝΟ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο.Α.Κ.Α.


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική ΕίσοδοςΠαιδικό - Φοιτητικό
VIP75€60€VIP
Ζώνη Α65€52€Ζώνη Α
Ζώνη B55€44€Ζώνη B
Ζώνη C45€36€Ζώνη C
Ζώνη D35€28€Ζώνη D
Προσοχή : Μετά την έναρξη της παράστασης δεν επιτρέπεται η είσοδος. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο διάλειμμα.
Ειδικές τιμές για μαζική Αγορά εισιτηρίων
για εταιρείες, συλλόγους, ιδρύματα, οργανισμούς.
Επικοινωνία με +30 210 7258 510



ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Λίγα λόγια για το CIRQUE DU SOLEIL:

Η «Alegría» που θα παρουσιαστεί από τις 3 -9 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ είναι μια κλασική παραγωγή του Cirque du Soleil, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1994 στο Μόντρεαλ κι από τότε έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία καθώς την έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
Ολα ξεκίνησαν στο Μπε-Σεν-Πολ, μια μικρή πόλη κοντά στο Κεμπέκ του Καναδά. Εκεί, στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, μια παρέα πολύχρωμων χαρακτήρων τριγυρνούσε στους δρόμους, περπατώντας πάνω σε ξυλοπόδαρα, κάνοντας ταχυδακτυλουργίες, χορεύοντας, καταπίνοντας φωτιές και παίζοντας μουσική. Μία ομάδα θεάτρου του δρόμου γνωστή ως οι Ξυλοπόδαροι του Μπε-Σεν-Πολ.
Οι νεαροί καλλιτέχνες είχαν καταφέρει να εξάψουν την περιέργεια και να εντυπωσιάσουν τους κατοίκους της πόλης – ανάμεσα σ’ αυτούς, και τον Γκι Λαλιμπερτέ, που ίδρυσε το Cirque du Soleil.

Το 1984 το Κεμπέκ γιόρταζε τη 450ή επέτειο της ανακάλυψης του Καναδά από τον  Ζακ Καρτιέ, και χρειάζονταν μια εκδήλωση που θα μετέφερε το εορταστικό πνεύμα και στην επαρχία. Ο Γκι Λαλιμπερτέ κατάφερε να πείσει τους διοργανωτές, προτείνοντάς τους ένα θέαμα που είχε ονομάσει Cirque du Soleil (Τσίρκο του Ήλιου). Και από εκείνη τη στιγμή, το Cirque du Soleil δεν σταμάτησε να παίζει!

Το 1984 στο Cirque du Soleil εργάζονταν 73 άνθρωποι. Σήμερα, η επιχείρηση απασχολεί 5.000 εργαζόμενους σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους περισσότερους από 1.300 καλλιτέχνες.
- Μόνο στα Κεντρικά Γραφεία στο Μόντρεαλ εργάζονται σχεδόν 2.000 υπάλληλοι.
- Στο Cirque du Soleil συναντάει κανείς περισσότερα από 100 είδη επαγγελμάτων.
- Οι εργαζόμενοι και οι καλλιτέχνες της εταιρείας αντιπροσωπεύουν σχεδόν 50 εθνικότητες και  μιλούν 25 διαφορετικές γλώσσες.

VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου